Kao i uvek do sada, “Pozorište Minhen” se potrudilo da minhenskoj publici dovede aktuelne i dobre predstave, sa vrhunskim glumcima.

Ovoga puta nas očekuju čak dve: naši mališani moći će da uživaju 19.maja u 13h u interaktivnoj predstavi radjenoj po motivima teksta “Kako su nastale ružne reči” Duška Radovića; kasnije istog dana, u 17h, još jedna poslastica, ovoga puta za starije ljubitelje pozorišta, komedija “Pomahnitali”.

Važno je reći nešto i o glumačkoj ekipi koju čine, malo je reći, talentovani i fantastični glumci: Tatjana Kecman, Miloš Đorđević i Milena Đorđević .

Miloš Đorđević

Televizijska publika ga pamti po ulogama u seriji “Vratiće se rode” i filmovima “Ringeraja” i “Za kralja i otadžbinu”. On je na prvom mestu pozorišni glumac, član Narodnog pozorišta, ali se neretko ostvaruje i kao reditelj. Pored završene glume na novosadskoj Akademiji umetnosti, završio je i nižu muzičku školu/klavir; godinu dana radio je kao asistent na predmetu tehnike glasa na Akademiji umetnosti. Snimio je i nekoliko drama za Radio Beograd.

Dobitnik je brojnih veoma značajnih nagrada.

Milena Đorđević

Supruga Miloša Đorđević , ostvarila je mnoge značajne uloge u pozorišnim predstavama, “Kir Janja”, “Ribarske svadje”, “Razvojni put Bore Šnajdera”, “Faust I”, “Faust II” i mnoge mnoge druge. Glumi u brojnim serijama, među kojima su najpoznatije “Stižu dolari”, “Urgentni centar”, “Vojna akademija”. Uspehe niže i kao režiser.

Tatjana Kecman

Sa sedam godina započela glumačku karijeru u seriji „Osma ofanziva“. Deset godina angažovana je u KPGT-u gde je ostvarila značajne uloge.  1996. god postala član Saveza dramskih umetnika Srbije. Autorskim projektom „Prekobrojna“ započinje uspešan niz: “Suteren”, “Kentaur”, “Ludilo udvoje”, “Iza scene”, “10:1”, “Više sreće ovaj put”, “A gde su kokoške”,  “Sirena i Viktorija”, “Ženska posla”, “Flora Sends”, “Pomahnitali” i uloge Štefice (“Raslo mi je badem drvo”) i Ledi Gertrudu Čiltern (“Idealan muž”) na repertoaru Beogradskog pozorišta.

Gledamo je u popularnoj seriji “Ubice moga oca” gde tumači jako upečatljiv lik Branke.

Ovakva glumačka ekipa obećava samo dobru predstavu i kvalitetno vreme provedeno u pozorištu. Dobro došli u Minhen. Sa nestrpljenjem vas očekujemo!

Ljiljana Marinković