Datum igranja: 02.04.2022. u 20 H
Mjesto igranja: Ludwig-Thoma-Haus, Augsburger Str.23, 85221 Dachau
Cijena karata: 1. – 5. reda 28€, sve ostale uključujući i balkon 25€

Aktuelne Covid 19 mjere za posjetu teatru: 2G i nošenje FFP2 maske

‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’   je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje celog organizma.

Izaziva bolove u stomaku od smeha,  izaziva veliku količinu suza od smeha , a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smeha. Ova predstava će Vas naterati da razmislite dobro o sebi  i o svetu koji Vas okružuje.

Mi smo generacija koja ne želi vezu…Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu.  Želeli bismo poručiti svoju srodnu dušu ‘’online’’.  Čitamo  ‘’5 načina kako da znaš  da mu se svidjaš’’  i   ‘’7 načina kako da je osvojiš’’  misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu.

Ipak,  mi smo ti koji ne žele vezu.
Želimo fasadu veze bez truda,  držanje za ruke bez gledanja u oči,  odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora,  obećanje bez stvarne posvećenosti.  Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje.

Igramo igre bez pobednika  i na kraju ostanemo sami.  Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo?   Koliko brak menja odnos dvoje ljudi  i samu vezu ?  Šta je potrebno za skladan brak?

Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene ,  Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo  je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmejati,  zabaviti  i zasigurno  Vas nece ostaviti ravnodušnim.

Dragan Marinkovic-Maca

Izvor fotografije “Hello”Magazin

“Pozorište Minhen” vas sa zadovoljstvom poziva da u subotu, 2. aprila u 20h dodjete i uživate u monodrami “Kakva ti je žena, takav ti je život”.

Predstavljamo vam Dragana Marinkovića Macu, bosanskohercegovačkog glumca, režisera, voditelja.

Rodjen je 17. marta 1968. godine u Sarajevu.
Kao dečak, želeo je da postane doktor, pa je završio Medicinsku školu.
Medjutim, životni put ga je vodio na sasvim drugu stanu.
Njegov talenat za glumu prepoznala je Violeta Dzoleva, rediteljka iz Makedonije, supruga Miralema Zubčevića.
Na njen nagovor upisao jer Akademiju scenskih umetnosti u Sarajevu. Uspeo je iz prvog puta da upiše Akademiju i da je završi kao najbolji u klasi.

Iz Sarajeva je 2008. prešao u Beograd gde je počeo da radi u “Ateljeu 212”.
Danas živi na relaciji Sarajevo-Beograd.
Zanimljivo je da je igrao i u nekoliko francuskih i italijanskih filmova.
Režirao je veći broj predstava.
Oprobao se i kao učesnik rijaliti šoua.

On je neko ko nikoga ne ostavi ravnodušnim, vrlo je specifičan i prepoznatljiv. Često naglašava u intervjuima da je on samo iskren, sarkastičan, vrlo kritičan prema aktuelnim temama.
Njegov humor je direktan, jezik narodan.
Maca je generalno neko ko uvek kritikuje bilo kakve podele u društvu, posebno na nacionalnoj i verskoj osnovi, pa je samim tim rado vidjen u svim državama bivše Jugoslavije.

Monodramu “Kakva ti je žena, takav ti je život” premijerno je izveo 2019. godine, predstava je odmah pronašla svoj put do publike.

Drago nam je da ova predstava praktično otvara ponovo daske koje život znače “Pozorišta Minhen”, nakon pauze koja je usledila zbog pandemije 2020. godine.

Pozivamo vas da dodjete i zajedno sa nama uživate u gostovanju Dragana Marinkovića Mace. Obećavamo dosta smeha i prijatno veče.

Autor teksta: Ljiljana Marinković

Lokacija teatra: