O PREDSTAVI

Topla, ljudska priča o dvoje supružnika koji već dugo pokušavaju da obezbede potomstvo uz sve peripetije koje snalaze naše „male ljude“, sažeta je u ovu komediju tipa duodrame.

Iako komedija puna elegantnog humora, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji publiku uzbuđuje od suza.

Protagonisti ove predstave su Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta i Vladan Savić, glumac Pozorišta na Terazijama, koji potpisuje tekst i režiju ove predstave.

Ovi glumci su, inače, nosioci glavnih uloga u najpopularnijoj seriji „Igra sudbine“, koja se svakodnevno emituje na Televiziji Prva.

Premijera predstave „Neka bude šta bude“ je 6. marta 2021. u Akademiji 28 u Beogradu.

Obećavamo sat i dvadeset minuta neprekidnog smeha!

https://www.youtube.com/watch?v=s6YmXiDkEUo

Glumci

Vladan Savić

Tekst i režija

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Arsenija Jovanovića. Stalni je član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine.

Sarađivao je sa brojnim eminentnim televizijskim i filmskim rediteljima, a tokom studija igrao je na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Narodnog pozorišta u Beogradu.

Paralelno sa radom u matičnom pozorištu, autor je pozorišnih projekata Brak u stvari ljubav i Kao da sam te sanjao, koje se igraju na redovnom repertoaru Teatra Kult u Beogradu.

Sandra Bugarski

Glumica

Sandra Bugarski je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica, prepoznatljiva po ulogama u serijama „Sumnjiva lica“, „Senke nad Balkanom“, „Junaci našeg doba“, „Igra sudbine“ i drugima. Rođena je 24. januara 1970. godine u Beogradu.

Premda je odigrala na stotine uloga u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP) čiji je stalni član od 1995. godine.

Sandra Bugarski je široj javnosti postala poznata nakon premijere filma „Lepa sela lepo gore“ iz 1996. godine u kome je tumačila bolničarku .
O nama

POZORIŠTE
MINHEN

datenschutzerrklarung

agb

impressum

Pratite nas na:


Facebook


Instagram

Za više informacija pozvati na:

 +41 77 97 66 253


Viber


Whatsapp

Copyright@ 2022 DARESHOMI LTD