Kupite karte:

Dečija predstava : ” Vitamini, zdravi fini”
Glumac: Cvetin Aničić
Mjesto odrzavanja: Bürgersaal Fürstenried Züricherstraße 35
81476 München
Vreme održavanja : 17.11.2019.god. u 15:00 h
Cena ulaznica : 14 €
info tel. 017670757726

Predstava je nastala kao jedan zanimljiv čas o zdravoj ishrani. Pozorište i služi da nam kroz scensku igru edukuje i prezentuje prave vrednosti života. Deca vole ovog šašavog kuvara koji u svojoj volšebnoj kuhinji kuva najzdravija jela. Simpatičan kuvar nam govori jasno da mi nikada ne možemo pojesti sve što preporučuju. Dobra ishrana je ona koja je izbalansirana. Svaka piramida ishrane jasno pokazuje da treba jesti raznoliko.

Ovaj kuvar uvek napomene: za život pored proteina, ugljenih hidrata i masti su neophodne i dodatne materije – vitamini i minerali. Oni se nalaze u namirnicama biljnog i životinjskog porekla, različitog su hemijskog sastava i imaju različite uloge u organizmu. Kuvar preko svojih priča i anegdota iz čarobne kuhinje deci savetuje jedno: Ako želite da budete veliki, snažni kao zmajevi iz bajki morate jesti zdravo i vitaminski ispravno.

Najzdravije jelo za sve nas je dobro raspoloženje i smeh. Kada ste dobro raspoloženi nema hrane koju ne možete jesti. Ovaj kuvar upravo je to: doktor kuhinje za vitaminski smeh. Pored toga on ima dobre recepte zaista zdrave ishrane koje kroz šalu plasira svima. Kroz predstavu protkanu humorom deca se edukuju o zdravoj ishrani i shvate veliki značaj vitamina za njihov rast i razvoj. Predstava je namenjena deci od 4 do 12 godina.

Posle ove edukativne predstave deca će imati priliku da učestvuju u radionici pravljenja pravih pozorišnih lutaka (marioenata) koje će moći da ponesu kući kao podsetnik na ovu divnu i veselu predstavu.

Mapa lokacije: